School Times

The Timing Of The School Day

Registration is at 8.40. but your daughter will be permitted into school from 8.00 a.m. when the side gates are unlocked. Times of the School day based on 6 periods of 50 minutes
8.40 Form Period 05 minutes
8.45 Assembly 10 minutes - see schedule below
8.55 Period 1 50 minutes
9.45 Period 2 50 minutes
10.35 Break 25 minutes
11.00 Period 3 50 minutes
11.50 Period 4 50 minutes
12.40 Lunch 60 minutes
13.40 Registration 05 minutes
13.45 Period 5 50 minutes
14.35 Period 6 50 minutes
15.25 Form Period 05 minutes
15.30 Dismiss
Unless a pupil is remaining in school for a supervised activity, she should be off the premises by 15.45 at the latest.  In the case of an emergency please telephone the School Office in order to make alternative arrangements. Pupils may join the After School Club if necessary.

Assemblies

Prep School Assembly Wednesday
Whole School House Assembly Thursday
Senior School Assembly Friday

After school activities

3.30–4.30 Autumn/Spring Terms March for 10 weeks 3.30 – 4.30 Summer Term 3.30 – 4.30 All year
Monday Snr Netball Club (Years 9,10,11) Sewing Club Preps 3.30-4.30 Summer Sports (Years 9, 10, 11) Art Club
Tuesday Prep Netball Club (Years 3 - 6) Summer Sports (Years 3 - 6) Vocal Group
Wednesday Recorder Club (Prep School)
Thursday Snr Netball Club (Years 7 - 8) Summer Sports (Years 7 - 8)
 
  • Netball Clubs also cover Umpire Training for students
  • GCSE Revision classes Science, Maths, History arranged with subject teachers.

OUR AFTER-SCHOOL CLUB RUNS ON EVERY EVENING FOR YEARS 3-11 FROM 3.30P.M. – 5.00 P.M.